Wereldlichtjesdag

West-Friesland

 

Zondag 10 december 2023

Dorpskerk Blokker
Westerblokker 105
1695 AC Blokker

WereldLichtjesdag

Centraal gelegen in West-Friesland organiseren Judith Ettema van Amette Uitvaartzorg en Ceremoniemaker Karin van ’t Klooster Wereldlichtjesdag in de Gemeente Hoorn. Deze herdenking wordt  zonder winstoogmerk georganiseerd en is voor iedereen toegankelijk die een dierbare wil herdenken. Alle deelnemende personen bieden belangeloos hun diensten aan. De kosten van de locatie en o.a. video livestream, worden afhankelijk van de draagkracht van deze non-profit organisatie mogelijk gemaakt.

Als u dit initiatief een warm hart toedraagt mag u een vrijwillige donatie doen via de onderstaande donatie knop. Hiermee kunnen we WereldLichtjesdag ook volgend jaar voor u en voor alle overleden kinderen, weer organiseren.

Mocht u vragen hebben over WereldLichtjesdag of onze organisatie op een andere manier een warm hart willen toedragen dan kunt u altijd contact opnemen met:

Judith Ettema (tel. 0229 22 00 24) of Karin van ’t Klooster (tel. 06-13480415). Een email sturen via het contactformulier is natuurlijk ook mogelijk.

Door gebruik te maken van de donatieknop wordt u omgeleid naar de website van Amette Uitvaartzorg. Op deze pagina vindt u een donatieformulier. Indien u kiest voor een overboeking dan ontvangt u een email met daarin een betalingskenmerk. Alle giften worden, via Mollie, overgeboekt naar de bankrekening van Amette Uitvaartzorg, daar Judith Ettema als penningmeester optreedt.